AFGELAST - Digicafé voor beginners | Google is meer dan Googlen

U bent hier

Home > AFGELAST - Digicafé voor beginners | Google is meer dan Googlen

Wanneer

do, 30/04/2020 - 10:00 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-04-30 10:00:002020-04-30 12:30:00GMT+01:00AFGELAST - Digicafé voor beginners | Google is meer dan GooglenMiriam Makebaplein 1 9000 Gent

Waar

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 20DM7997

De wereld wordt steeds digitaler en misschien heb je het gevoel dat je niet meer kan volgen. Daarom organiseert Bibliotheek De Krook samen met Vormingplus, CBE Leerpunt en Digitaal.Talent@Gent ‘Digicafés’, waar je rustig een toestel ter hand kan nemen om de mogelijkheden en beperkingen ervan te ontdekken. Elk Digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp. Je bent er welkom met al je vragen. Er zijn coaches aanwezig die je kunnen helpen. We maken het gezellig in het Krookcafé met een gratis drankje. Breng een klein voorwerp mee als je het tweedehands verkopen ter plaatse wil uitproberen.

Praktische info

Je hoeft je niet in te schrijven voor het Digicafé, kom gewoon langs. Het Digicafé vindt plaats in het Krookcafé van Bibliotheek De Krook (gelijkvloers).

Partners

Bibliotheek De Krook
Digitaal.Talent@Gent
Leerpunt - Centrum Basiseducatie Gent

Over de begeleiding

Tim Deschaumes is stafmedewerker ICT, mediawijsheid en film bij Vormingplus. Als cinefiel verdiept hij zich vooral in filmesthetiek en filmgeschiedenis, met focus op 'art cinema' en Japanse cinema. Hij geeft ook filmintroducties en -lezingen bij de Vlaamse Dienst voor Filmcultuur, Cofib en PostX. Hij schrijft over film in De Geus en photogenie.be. Binnenkort brengt hij samen met Ive Verdoodt een website uit met teksten, stills en fragmenten over (on)bekende filmparels.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons lenteaanbod op Issuu.