De natuurlijke vegetarische keuken

U bent hier

Home > De natuurlijke vegetarische keuken

Basisreeks

Wanneer

di, 03/03/2020 - 14:00 - 17:00
di, 10/03/2020 - 14:00 - 17:00
di, 17/03/2020 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2020-03-03 14:00:002020-03-03 17:00:00GMT+01:00De natuurlijke vegetarische keukenPoelstraat 37 9820 Merelbeke2020-03-10 14:00:002020-03-10 17:00:00GMT+01:00De natuurlijke vegetarische keukenPoelstraat 37 9820 Merelbeke2020-03-17 14:00:002020-03-17 17:00:00GMT+01:00De natuurlijke vegetarische keukenPoelstraat 37 9820 Merelbeke

Waar

Lokaal Dienstencentrum De Merelaar
Poelstraat 37
9820 Merelbeke

Prijzen

Standaardprijs - 71.00
Reductieprijs - 53.50
Sociale prijs - 35.50
Kansentarief UiTPAS Gent - 14.20

Code: 20PW7163

Vegetarisch eten is niet alleen gezonder, het is ook beter voor het milieu en het klimaat. In deze reeks leer je heel wat nieuwe producten kennen en je leert op een bewustere manier naar voeding kijken. Je leert eenvoudige en toegankelijke gerechten klaarmaken die volwaardig en verzadigend zijn. Je leert werken met seizoensgebonden ingrediënten, diverse granen, plantaardige eiwitten en oliën, een waaier aan verse en gedroogde kruiden en specerijen en ook natuurlijke zoetmiddelen. De recepten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor gezinnen met kinderen. Deze reeks is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Praktische info

Breng een schort en keukenhanddoek mee, en een doosje om op het eind iets mee naar huis te nemen. De maaltijden zijn in de deelnemersprijs inbegrepen.

Partners

De Zonnekeuken
Lokaal Dienstencentrum De Merelaar

Over de begeleiding

Peter Vandermeersch leerde natuurlijke en vegetarische voeding in eerste instantie kennen via de macrobiotiek. Daarnaast ging hij aan de slag in diverse takken van de bio-sector. Verder bestudeerde hij tal van andere gezichtspunten zoals o.a. de ayurveda, het bloedgroependieet, het rauwkostdieet en de voedselcombinaties. Hij leerde echter een nieuw, verruimend en dieper aspekt van de voeding kennen door de studie van de geschriften van vooral Heinz Grill alsook Rudolf Steiner. Om dit diepere en ziels-geestelijke aspekt van de voeding concreet te leren omzetten in de keuken, volgde hij een driejarige scholing en tal van seminaries in Italie bij Heinz Grill. In de lessen wordt dit diepere en nieuwe aspekt van de voeding levendig verbonden met de vele bestaande voedingsleren alsook de huidige wetenschappelijke kennis.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.