Digicafé voor beginners | Leuke apps voor de feestdagen

U bent hier

Home > Digicafé voor beginners | Leuke apps voor de feestdagen

Wanneer

do, 28/11/2019 - 10:00 - 12:30
Voeg toe aan kalender2019-11-28 10:00:002019-11-28 12:30:00GMT+01:00Digicafé voor beginners | Leuke apps voor de feestdagenMiriam Makebaplein 1 9000 Gent

Waar

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 19DM7345

De wereld wordt steeds digitaler en misschien heb je het gevoel dat je niet meer kunt volgen. Daarom organiseert Bibliotheek De Krook samen met Vormingplus, CBE Leerpunt en Digitaal.Talent@Gent ‘Digicafés’, waar je rustig een toestel ter hand kan nemen om de mogelijkheden en beperkingen ervan te ontdekken. Elk Digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp maar je bent er welkom met al je vragen. Niets moet en alles mag. Er zijn coaches aanwezig die je kunnen helpen. We maken het gezellig in het Krookcafé met een gratis drankje. 

Praktische info

Je hoeft je niet in te schrijven voor het Digicafé, kom gewoon langs. Het Digicafé vindt plaats in het Krookcafé van Bibliotheek De Krook (gelijkvloers).

Partners

Bibliotheek De Krook
Digitaal.Talent@Gent
Leerpunt - Centrum Basiseducatie Gent

Over de begeleiding

Tim Deschaumes is stafmedewerker ICT, mediawijsheid en film bij Vormingplus. Als cinefiel verdiept hij zich vooral in filmesthetiek en filmgeschiedenis, met focus op 'art cinema' en Japanse cinema. Hij geeft ook filmintroducties en -lezingen bij de Vlaamse Dienst voor Filmcultuur, Cofib en PostX. Hij schrijft over film in De Geus en photogenie.be. Binnenkort brengt hij samen met Ive Verdoodt een website uit met teksten, stills en fragmenten over (on)bekende filmparels.

Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit. Kijk onder 'Praktisch' voor meer info

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.