Digistatie | Gratis en degelijke software

Home > Digistatie | Gratis en degelijke software

Wanneer

di, 10/10/2017 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2017-10-10 17:30:002017-10-10 19:30:00UTCDigistatie | Gratis en degelijke softwareBoomgaardstraat 10 9880 Aalter

Waar

Bibliotheek Aalter
Boomgaardstraat 10
9880 Aalter

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Reductieprijs - 4.00
Sociale prijs - 2.50

Code: 17DM4149

Voor elke computertoepassing bestaat er wel een gratis alternatief. Maar is gratis software ook degelijk? Niet altijd. Soms gaat het om minderwaardige en schadelijke versies van een betalend pakket. Er zitten echter ook pareltjes tussen. In deze lezing geven we een overzicht van kwalitatieve gratis software. We focussen hierbij op vrije software of opensourcesoftware. We overlopen de gratis alternatieven voor beveiliging, internet en e-mail. Ook andere kwalitatieve, gratis pakketten en programma's komen aan bod. We geven je een overzicht van de mogelijkheden. Thuis kan je dan zelf beslissen welke van deze programma's je installeert. Het tweede uur is voorbehouden voor je vragen over dit onderwerp.

Partners

Bibliotheek Aalter

Over de begeleiding

In het dagelijks leven sta ik in het voor de gebruikersondersteuning en systeembeheer. Dit doe ik voor mijn collega's van de Stad Deinze. Uit mijn ervaring heb ik een grote databank opgebouwd van veelvoorkomende problemen en hun oplossing. Deze wil ik op een laagdrempelige manier delen. Hieruit is mijn bijberoep ontstaan, joachimleeman.be Digitale educatie - Computer services. Daarnaast ben ik ook gepassioneerd bezig met fotografie.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu. 

Goed om weten (nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.