Digistatie | Mobiel internet en hotspot

U bent hier

Home > Digistatie | Mobiel internet en hotspot

Wanneer

ma, 20/11/2017 - 19:30 - 21:30
Voeg toe aan kalender2017-11-20 18:30:002017-11-20 20:30:00UTCDigistatie | Mobiel internet en hotspotVeldstraat 53 9910 Knesselare

Waar

Bibliotheek Knesselare
Veldstraat 53
9910 Knesselare

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Reductieprijs - 4.00
Sociale prijs - 2.50

Code: 17DM4160

Vrijheid, blijheid. Sinds de fenomenale opgang van smartphones verwachten we altijd en overal online te zijn. En de techniek achter mobiele data evolueert mee aan een verschroeiend tempo: na 3G en 4G kondigt 5G zich al aan. Hoe kan ik mijn smartphone of tablet met het internet verbinden, thuis of op m’n vakantiebestemming? Wat is het verschil tussen wifi en mobiele data? Kan ik mijn data-abonnement delen met verschillende toestellen? Hoeveel datavolume heb ik in totaal nodig? Wat zijn de risico's van openbare hotspots? Gelden dezelfde risico's bij het gebruik van Wi-Free (Telenet) of voor FON (Proximus)? En hoe kan ik het best surfen in het buitenland, buiten Europa, zonder een gepeperde factuur in mijn bus te ontvangen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze demo. Voor je eigen vragen is er natuurlijk ook voldoende tijd en ruimte.

Partners

Bibliotheek Knesselare

Over de begeleiding

In het dagelijks leven sta ik in het voor de gebruikersondersteuning en systeembeheer. Dit doe ik voor mijn collega's van de Stad Deinze. Uit mijn ervaring heb ik een grote databank opgebouwd van veelvoorkomende problemen en hun oplossing. Deze wil ik op een laagdrempelige manier delen. Hieruit is mijn bijberoep ontstaan, joachimleeman.be Digitale educatie - Computer services. Daarnaast ben ik ook gepassioneerd bezig met fotografie.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu. 

Goed om weten (nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.