Digistatie | Skype en WhatsApp

U bent hier

Home > Digistatie | Skype en WhatsApp

Wanneer

ma, 22/01/2018 - 19:00 - 21:00
Voeg toe aan kalender2018-01-22 18:00:002018-01-22 20:00:00UTCDigistatie | Skype en WhatsAppMiriam Makebaplein 1 9000 Gent

Waar

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Reductieprijs - 7.50
Sociale prijs - 5.00
Kansentarief UiTPAS Gent - 2.00

Code: 18DM4973

Nieuwe toepassingen op je smartphone of pc verdringen langzaam maar zeker het vertrouwde bellen of sms'en. In deze interactieve lezing leer je een aantal communicatie-apps beter kennen. Skype (Microsoft) is een van de meest gebruikte apps voor videobellen via het internet, naar mensen over de hele wereld. Je kunt er zelfs mee naar een vaste lijn bellen. WhatsApp (Facebook) startte als een berichtendienst waarmee je online berichtjes en foto's kon versturen. Ondertussen is het een concurrent van Skype, want je kunt er ook mee bellen. Je leert de voordelen en mogelijke gevaren van beide apps kennen en installeert de toepassingen die jou het meest interessant lijken. 

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

In het dagelijks leven sta ik in het voor de gebruikersondersteuning en systeembeheer. Dit doe ik voor mijn collega's van de Stad Deinze. Uit mijn ervaring heb ik een grote databank opgebouwd van veelvoorkomende problemen en hun oplossing. Deze wil ik op een laagdrempelige manier delen. Hieruit is mijn bijberoep ontstaan, joachimleeman.be Digitale educatie - Computer services. Daarnaast ben ik ook gepassioneerd bezig met fotografie.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu. 

Goed om weten (nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.