Film Fest Gent Talkies | Jonas Geirnaert en Julie Mahieu | 26 april

U bent hier

Home > Film Fest Gent Talkies | Jonas Geirnaert en Julie Mahieu | 26 april

Wanneer

do, 26/04/2018 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2018-04-26 17:30:002018-04-26 19:00:00UTCFilm Fest Gent Talkies | Jonas Geirnaert en Julie Mahieu | 26 aprilMiriam Makebaplein 1 9000 Gent

Waar

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
Kansentarief UiTPAS Gent - 1.00

Code: 18DM5249

Film Fest Gent Talkies is een maandelijkse talkshow met film als centraal thema, in de inspirerende omgeving van Bibliotheek De Krook. Een vast panel en wisselende gasten bespreken alles wat in filmland roert en beweegt. Vaste panelleden zijn naar goede gewoonte Britt Valkenborghs, Ben Van Alboom en Steven Tuffin. Samen met artistiek directeur van Film Fest Gent Patrick Duynslaegher buigen ze het hoofd over enkele recente bioscoopreleases. 

Centrale gasten van deze tiende editie zijn Jonas Geirnaert en Julie Mahieu. Jonas Geirnaert is vooral bekend als geestelijke vader van kabouter Wesley en als deel van het comedycollectief Neveneffecten. Julie Mahieu werkte o.a. mee aan programma's zoals 'Man Bijt Hond' en 'De Ideale Wereld'. Samen begonnen ze in 2014 te werken aan het scenario van de bloedstollende serie 'De Dag'. 

In de serie ontspint zich een dag lang een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers bij een bankoverval. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. De meeslepende reeks is integraal beschikbaar op play en play more van Telenent en verschijnt in het najaar op VIER. 

Praktische info

De activiteit vindt plaats in Bibliotheek De Krook - lokaal: Krookcafé (gelijkvloers).

Bereikbaarheid Bibliotheek De Krook https://www.vormingplusgent-eeklo.be/faq#n116993

Partners

Film Fest Gent
Bibliotheek De Krook
Online inschrijven is niet mogelijk voor deze activiteit.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons lenteaanbod op Issuu. 

Goed om weten (nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.