Gezinsrondleiding Gandante Spook van De Krook '1 jaar De Krook'

U bent hier

Home > Gezinsrondleiding Gandante Spook van De Krook '1 jaar De Krook'

Wanneer

za, 10/03/2018 - 15:30 - 17:00
Voeg toe aan kalender2018-03-10 14:30:002018-03-10 16:00:00UTCGezinsrondleiding Gandante Spook van De Krook '1 jaar De Krook'Miriam Makebaplein 1 9000 Gent

Waar

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 18KR5462

Gandante neemt jou en je gezin mee op sleeptouw. De geest van een schipper spookt door de Krook en zet er de boel op stelten. Hij zet alles in het werk om chaos te scheppen en bezoekers beet te nemen. Tijdens deze speurtocht ga je samen met je familie op zoek naar het spook en kom je tegelijkertijd alles te weten over de Krook.
Het spookt in de Krook. De dwalende geest van een schipper zorgt ervoor dat allerlei zaken in de bibliotheek verdwijnen of van plaats veranderen. Aan jullie om ze terug te vinden! Tijdens deze zoektocht word je opgedeeld in twee teams. Beide teams volgen elk een apart traject, waarin de verloren voorwerpen aan elkaar gelinkt zijn als een ketting.De verloren voorwerpen moeten door de teams terug geplaatst worden op hun juiste plek, met behulp van een plattegrond en tips van de gids. Telkens wanneer ze een voorwerp op de juiste plaats zetten, ontdekken ze een nieuw verloren voorwerp. Op die manier dringen ze steeds dieper door tot de Krook en komen ze ook alles te weten over de werking van de bibliotheek en het gebouw op zich.
De teams mogen alle beschikbare zoekmiddelen gebruiken (gezond verstand, smartphone, catalogus en zelfs baliebediendes). Het team dat als eerste alle verloren voorwerpen terug op zijn plaats heeft gezet én het spook heeft ontmaskerd, heeft gewonnen. Ideaal voor gezinnen, scholen of vrienden die alle hoekjes van de nieuwe bibliotheek willen zien.

De rondleiding is het best geschikt voor ouders met kinderen tussen 6 en 14 jaar.

Partners

Gandante vzw

Over de begeleiding

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu. 

Goed om weten (nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.