Hartcoherentie

U bent hier

Home > Hartcoherentie

Infosessie

Wanneer

do, 06/02/2020 - 14:00 - 16:00
Voeg toe aan kalender2020-02-06 14:00:002020-02-06 16:00:00GMT+01:00HartcoherentieHoeksken 29a 9940 Evergem

Waar

Lokaal Dienstencentrum Het Hoeksken
Hoeksken 29a
9940 Evergem

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00
Sociale prijs - 4.00

Code: 20PW7242

Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode om zelf stress te leren beheersen. Als we regelmatig of langdurig blootgesteld worden aan stress kan dit allerlei gevolgen hebben voor onze gezondheid en ons welzijn. Denk maar aan slaapproblemen, concentratiestoornissen, oververmoeidheid, minder weerstand, depressie, burn-out. In deze infosessie verneem je hoe een hartcoherentietraining je leert daarmee om te gaan. Het is een eenvoudige, maar doeltreffende techniek die je helpt rustiger te blijven en meer harmonie te ervaren in lichaam en geest.  

Partners

Lokaal Dienstencentrum Het Hoeksken

Over de begeleiding

Myriam Deroo heeft een veelzijdige ervaring opgebouwd als leidinggevende en projectcoördinator in Samenlevingsopbouw, als docent in bachelors Sociaal Werk en Toegepaste Gezondheidswetenschappen en als onderzoeker voor Hogeschool West-Vlaanderen.
Aangezien hartcoherentie voor een positieve ommezwaai zorgde in haar eigen leven, wil ze graag mensen ondersteunen in het trainen van deze ademhalingstechniek. Naast lezingen en workshops, geeft ze ook individuele trainingen.
Myriam vertrekt vanuit een holistische visie, gericht op de mens als geheel. Gezondheid en goed kunnen functioneren gaan zowel over het fysieke, het mentale, als het emotionele. Ervaringen leren ons dat het bewust worden van mechanismen in ons lichaam en denkpatronen, het verruimen van de blik en het scheppen van keuzemogelijkheden zorgen voor gezonde persoonlijke groei.
Naast hartcoherentiecoach is ze ook stress en burn-out coach.
Meer info: harttegenstress.com.

Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.