Corona maatregelen herfst 2020

U bent hier

Home > Corona maatregelen herfst 2020

Afgelasting live activiteiten t/m 31/12/2020

Vormingplus Gent-Eeklo gelast alle* live activiteiten vanaf 26 oktober tot eind december af op advies van de overheid. We overleggen nu met onze freelancemedewerkers of hun activiteit al dan niet online kan doorgaan.

 

Wat nu?

Vormingplus blijft niet bij de pakken zitten:

  • We trachten zoveel mogelijk van de fysieke activiteiten om te zetten naar online alternatieven.
  • Je krijgt tijdig een mailbericht over de activiteit waarvoor jij was ingeschreven.
  • Als je niet wenst deel te nemen aan het online alternatief kan je jezelf uitschrijven en betalen wij je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Ook als we geen alternatief hebben, wordt de activiteit afgelast en word je automatisch terugbetaald. Dat kan even tijd nemen, gelet de bijzondere overdruk voor het team.

 

*Voor een aantal activiteiten o.m.voor bijzondere doelgroepen die we in bijzonder veilige omstandigheden kunnen organiseren, willen we in afspraak met de partners een uitzonderling maken.

Op die manier helpen we mensen die in een isolement zouden kunnen geraken.

 

Inschrijven voor een online activiteit

Voor een overzicht van de huidige online activiteiten, klik hier. Inschrijven gebeurt op dezelfde manier. OPGELET: Sinds eind 2019 heeft iedereen die zich wil inschrijven een nieuwe account nodig, dus die zal je wellicht even moeten aanmaken om verder te kunnen. Hulp nodig? Bekijk hier onze instructiefilmpjes. Na je inschrijving krijg je een mail met daarin een link. Op de dag en het uur van de online activiteit, klik je op de link en word je doorverbonden naar de online activiteit. Je krijgt in de mail ook enkele tips om correct in te loggen in het programma ZoomBereid je je graag al wat voor? Lees hier onze beknopte handleiding van het programma Zoom. 

 

Vragen

Indien je nog specifieke vragen hebt rond ons coronabeleid, kan je contact opnemen met Steve Maes, coördinator Vormingplus Gent-Eeklo via tel. 09/224 22 65 (tijdens de kantooruren) of steve.maes@vormingplusgent-eeklo.be (indien dringend).  

 

 

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.