Lekker zoet met natuurlijke suikers

U bent hier

Home > Lekker zoet met natuurlijke suikers

Wanneer

ma, 25/02/2019 - 13:45 - 16:45
Voeg toe aan kalender2019-02-25 13:45:002019-02-25 16:45:00GMT+01:00Lekker zoet met natuurlijke suikersBosdreef 5C 9080 Lochristi

Waar

Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof
Bosdreef 5C
9080 Lochristi

Prijzen

Standaardprijs - 26.00
Reductieprijs - 22.00
Sociale prijs - 17.50

Code: 19PW5784

Lekkere koekjes, gebakjes, desserts en taarten kan je ook maken met ongeraffineerde suikers. Je maakt eenvoudige en gezonde zoetigheden klaar die je natuurlijk ook proeft. Je leert de kwaliteiten en het optimale gebruik van verschillende ongeraffineerde zoetmiddelen als graanstropen, agave, rapadura, honing en stevia kennen. Er is geen voorkennis vereist. Alle geïnteresseerden zijn welkom, ook mensen met diabetes, hoewel niet alle natuurlijke, ongeraffineerde suikers geschikt zijn voor diabetici.

Praktische info

Breng een schort en keukenhanddoek mee, en een doosje om op het eind iets mee naar huis te nemen. Het lekkers is in de prijs inbegrepen.

Partners

De Zonnekeuken
Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof

Over de begeleiding

Peter Vandermeersch leerde natuurlijke en vegetarische voeding in eerste instantie kennen via de macrobiotiek. Daarnaast ging hij aan de slag in diverse takken van de bio-sector. Verder bestudeerde hij tal van andere gezichtspunten zoals o.a. de ayurveda, het bloedgroependieet, het rauwkostdieet en de voedselcombinaties. Hij leerde echter een nieuw, verruimend en dieper aspekt van de voeding kennen door de studie van de geschriften van vooral Heinz Grill alsook Rudolf Steiner. Om dit diepere en ziels-geestelijke aspekt van de voeding concreet te leren omzetten in de keuken, volgde hij een driejarige scholing en tal van seminaries in Italie bij Heinz Grill. In de lessen wordt dit diepere en nieuwe aspekt van de voeding levendig verbonden met de vele bestaande voedingsleren alsook de huidige wetenschappelijke kennis.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.