Live activiteiten t/m 31/12 afgelast + onthaal gesloten wegens thuiswerk

U bent hier

Home > Nieuws > Live activiteiten t/m 31/12 afgelast + onthaal gesloten wegens thuiswerk

Vormingplus Gent-Eeklo gelast alle* live-activiteiten vanaf 26 oktober tot eind december op advies van de overheid af. We overleggen nu met onze freelancemedewerkers of hun activiteit al dan niet online kan doorgaan.

 

Wat nu?

Vormingplus blijft niet bij de pakken zitten:

  • We trachten zoveel mogelijk van de fysieke activiteiten om te zetten naar online alternatieven.
  • Je krijgt tijdig een mailbericht over de activiteit waarvoor jij was ingeschreven.
  • Als je niet wenst deel te nemen aan het online alternatief kan je jezelf uitschrijven en betalen wij je het volledige inschrijvingsgeld terug.
  • Ook als we geen alternatief hebben, wordt de activiteit afgelast en word je automatisch terugbetaald. Dat kan even tijd nemen, gelet de bijzondere overdruk voor het team.

 

Klik hier voor een overzicht van de reeds geplande oline activiteiten. 

*Voor een aantal activiteiten o.m. voor bijzondere doelgroepen die we in bijzonder veilige omstandigheden kunnen organiseren, willen we in afspraak met de partners een uitzonderling maken.

Op die manier helpen we mensen die in een isolement zouden kunnen geraken.

 

Door de huidige coronamaatregelen, werkt al het personeel van Vormingplus Gent-Eeklo van thuis uit. Je kan je dus tijdeijk niet meer fysiek komen inschrijven bij ons. 

Uiteraard kan je je blijven inschrijven via onze website. Tijdens de kantooruren blijven we ook bereikbaar op het nr. 09 224 22 65. 

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.