Maak je eigen vriendschapskaarten

U bent hier

Home > Maak je eigen vriendschapskaarten

Creatieve workshop met omgebouwde pastapers

Wanneer

do, 14/03/2019 - 19:30 - 22:00
Voeg toe aan kalender2019-03-14 19:30:002019-03-14 22:00:00GMT+01:00Maak je eigen vriendschapskaartenHeerweg-Zuid 22 9052 Zwijnaarde

Waar

Bibliotheek Zwijnaarde - F5
Heerweg-Zuid 22
9052 Zwijnaarde

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Reductieprijs - 7.50
Sociale prijs - 5.00
Kansentarief UiTPAS Gent - 2.00

Code: 19CF6390

Naar aanleiding van de Jeugdboekenmaand met als thema Vriendschap organiseren we voor volwassenen samen met buren, het dienstencentrum en/of nieuwkomers een creatieve workshop vriendschapskaarten maken, waarbij je kaarten kan drukken met de pastapers. De pastapers is een pastamachine die werd omgebouwd tot een kleine drukpers, waarmee je creatief aan de slag gaat en kleine werkjes kan drukken op postkaartformaat. Laat je inspireren door de taal en het talent van de groep. Om tot deze vorm van visuele poëzie te komen, ga je aan de slag met verschillende tactiele en textiele materialen die je kan afdrukken. Je mag ook knippen, plakken, tekenen, letterdrukken of kalligraferen. Ontdek de schoonheid van Arabische kalligrafie en leer van elkaar. Maak persoonlijke kaarten, verwerk poëzie of schrijf zelf een vriendschapsboodschap. De kaarten kan je versturen, meenemen of aan het goede doel schenken. Een Hart voor Vluchtelingen vzw verkoopt deze kaarten dan ten voordele van hulp aan nieuwkomers en vluchtelingen.

Praktische info

Materiaal is in de deelnameprijs inbegrepen.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

Ik ben leerkracht beeldende kunst met ervaring in lesgeven waaronder vrije grafiek en algemeen beeldende vorming. Sinds 2015 geef ik diverse workshops in creativiteit en druktechnieken aan volwassenen en jongeren.

Vier jaar geleden studeerde ik af als leerkracht beeldende kunst aan het KASK. Mijn Master Beeldende Kunst behaalde ik op Sint-Lucas Gent.
Het is belangrijk voor leerkrachten om bij te scholen. Als aanvulling op mijn diploma vrije grafiek volg ik het non-toxisch etsen in het DKO van Gent. Mijn Communicatie vaardigheden schaaf ik bij met NLP training.

Als leerkracht vind ik het belangrijk:
Om mijn passie als beeldenmaker aan andere over te dragen.
Mijn studenten te stimuleren in hun eigen creatieve proces
Mijn kwaliteiten als lesgever steeds verder te ontwikkelen.

Trefwoorden: Jeugdboekenmaand
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.