Maak je eigen vriendschapskaarten

U bent hier

Home > Maak je eigen vriendschapskaarten

Aan de slag met de pastapers voor ouders en kinderen

Wanneer

za, 30/03/2019 - 13:30 - 16:30
Voeg toe aan kalender2019-03-30 13:30:002019-03-30 16:30:00GMT+01:00Maak je eigen vriendschapskaartenMiriam Makebaplein 1 9000 Gent

Waar

Bibliotheek De Krook
Miriam Makebaplein 1
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 19CF6389

Ga op zoek naar inspirerende woorden over vriendschap en zet ze om in beeld via druktechnieken aan de hand van een omgebouwde pastapers. Met verschillende materialen combineer je woord en beeld tot een sjabloon, die je vervolgens afdrukt. Het resultaat zijn unieke kaartjes voor je vrienden. Kinderen en volwassenen gaan in gesprek en delen uitspraken rond vriendschap. We leren van elkaar en wie weet ontdek je tijdens je bezoek de kunst van Arabische Kalligrafie. Deze activiteit kadert in de Jeugdboekenmaand met als thema Vriendschap, een initiatief van Bibliotheek De Krook met bijbehorende tentoonstelling. 

Praktische info

Deze activiteit vindt plaats in Bibliotheek De Krook, lokaal Vos en Haas (verdieping -1)

Partners

Bibliotheek De Krook
Creanest

Over de begeleiding

Ik ben leerkracht beeldende kunst met ervaring in lesgeven waaronder vrije grafiek en algemeen beeldende vorming. Sinds 2015 geef ik diverse workshops in creativiteit en druktechnieken aan volwassenen en jongeren.

Vier jaar geleden studeerde ik af als leerkracht beeldende kunst aan het KASK. Mijn Master Beeldende Kunst behaalde ik op Sint-Lucas Gent.
Het is belangrijk voor leerkrachten om bij te scholen. Als aanvulling op mijn diploma vrije grafiek volg ik het non-toxisch etsen in het DKO van Gent. Mijn Communicatie vaardigheden schaaf ik bij met NLP training.

Als leerkracht vind ik het belangrijk:
Om mijn passie als beeldenmaker aan andere over te dragen.
Mijn studenten te stimuleren in hun eigen creatieve proces
Mijn kwaliteiten als lesgever steeds verder te ontwikkelen.

Trefwoorden: Jeugdboekenmaand
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.