Online digicafé voor beginners | Vlot videobellen

U bent hier

Home > Online digicafé voor beginners | Vlot videobellen

Wanneer

do, 24/09/2020 - 10:00 - 12:30
Voeg toe aan kalender2020-09-24 10:00:002020-09-24 12:30:00GMT+01:00Online digicafé voor beginners | Vlot videobellenIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 20DM8834

Inschrijven kan tot 23/9 2020

De wereld wordt steeds digitaler en misschien heb je het gevoel dat je niet meer kan volgen. Daarom organiseert Bibliotheek De Krook samen met Vormingplus, CBE Leerpunt en Digitaal.Talent@Gent ‘Digicafés’. Elk Digicafé is gewijd aan een bepaald onderwerp. Je bent er welkom met al je vragen. In tijden van corona kunnen we helaas niet samenkomen in het Krookcafé. We gaan daarom van start met het eerste online digicafé! Je leert hoe je op een eenvoudige en vlotte manier kan videobellen. Inschrijven is nodig.

Praktische info

Dit is een online activiteit, via het platform Jitsi. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Je ontvangt ten laatste één dag voor de sessie de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Partners

Bibliotheek De Krook
Digitaal.Talent@Gent
Leerpunt - Centrum Basiseducatie Gent

Over de begeleiding

Tim Deschaumes is stafmedewerker ICT, mediawijsheid en film bij Vormingplus. Als cinefiel verdiept hij zich vooral in filmesthetiek en filmgeschiedenis, met focus op 'art cinema' en Japanse cinema. Hij geeft ook filmintroducties en -lezingen bij de Vlaamse Dienst voor Filmcultuur, Cofib en PostX. Hij schrijft over film in De Geus en photogenie.be. Binnenkort brengt hij samen met Ive Verdoodt een website uit met teksten, stills en fragmenten over (on)bekende filmparels.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.