Online digistatie | Organiseer je met OneNote

U bent hier

Home > Online digistatie | Organiseer je met OneNote

Wanneer

wo, 07/10/2020 - 10:00 - 11:00
Voeg toe aan kalender2020-10-07 10:00:002020-10-07 11:00:00GMT+01:00Online digistatie | Organiseer je met OneNoteIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Reductieprijs - 7.50
Sociale prijs - 5.00
UiTPAS-kansentarief regio Gent - 2.00

Code: 20DM8841

Inschrijven kan tot 6/10 2020

Heb je talrijke ideeën of dingen te doen of te onthouden, werk je samen aan een project of ben je in team aan het brainstormen of vergaderen, … OneNote is de ideale app om alles gecentraliseerd bij te houden. Met OneNote kan je notities vanuit je computer, notebook of tablet op één locatie samenbrengen. Naast getypte documenten kan je ook audio-opnames en foto’s bewaren in OneNote. Informatie uit andere Office-programma’s kan je eenvoudig integreren in jouw notities. Je kan OneNote ook delen of samen gebruiken met collega’s. OneNote is dus heel geschikt om alles op één plaats en op een overzichtelijke manier op te slaan en tegelijkertijd beschikbaar te stellen voor iedereen die het moet kunnen opvolgen, en dit volgens de toegekende rechten. Kortom: wie OneNote efficiënt leert gebruiken, bespaart tijd en werkt doeltreffender. 

Praktische info

Dit is een online activiteit.
Je ontvangt op voorhand info over hoe je je aanmeldt bij WebinarGeek, het platform dat we voor deze korte online sessie gebruiken. Je komt zelf niet in beeld, maar je kan vragen stellen via de chatfunctie tijdens het webinar aan beide begeleiders.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

Sinds 2007 geef ik les in informatica en administratie. In 2016 waagde ik de sprong naar het ondernemerschap. Ik gaf toen op zelfstandige basis les aan verschillende onderwijsinstellingen. Voortaan werk ik samen met Carina Gülcher bij yoca.be.

Sinds 2000 haal ik heel veel voldoening uit lesgeven en mensen iets bijbrengen. Ik vind het fantastisch om dagdagelijkse, soms complexe zaken op een eenvoudige, rustige en vooral geduldige manier over te brengen. Dat ik dat kan combineren met mijn passie voor IT voelt nog steeds als een droom. Eerder was ik actief onder de naam ComputerTrainer, maar voortaan werk ik samen met Joke Vandenberghe bij yoca.be.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.