Online digistatie | Zoom voor beginners

U bent hier

Home > Online digistatie | Zoom voor beginners

Wanneer

za, 30/01/2021 - 10:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2021-01-30 10:30:002021-01-30 12:30:00GMT+01:00Online digistatie | Zoom voor beginnersIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Reductieprijs - 7.50
Sociale prijs - 5.00
UiTPAS-kansentarief regio Gent - 2.00

Code: 21DM9264.0

Sinds de coronacrisis bieden we onlineactiviteiten aan via Zoom. In deze korte introductie leer je hoe je daaraan vlot kunt deelnemen. Welke abonnementen zijn er? Hoe zorg ik voor een kwalitatieve internetverbinding? In Zoom is het mogelijk om niet alleen de spreker, maar alle deelnemers te zien. We overlopen de verschillende views waarmee je kan bepalen hoe je jezelf en anderen in beeld brengt. Vragen stellen kan je met de chatfunctie of rechtstreeks via een goede bediening van microfoon en camera. Je leert ook hoe je zelf een Zoom-link maakt met de Zoom-app. We eindigen met info over het privacybeleid van Zoom.

Praktische info

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

Tim Deschaumes is stafmedewerker ICT, mediawijsheid en film bij Vormingplus. Als cinefiel verdiept hij zich vooral in filmesthetiek en filmgeschiedenis, met focus op 'art cinema' en Japanse cinema. Hij geeft ook filmintroducties en -lezingen bij de Vlaamse Dienst voor Filmcultuur, Cofib en PostX. Hij schrijft over film in De Geus en photogenie.be. Binnenkort brengt hij samen met Ive Verdoodt een website uit met teksten, stills en fragmenten over (on)bekende filmparels.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.