Online digistatie | Zoom voor gevorderden

U bent hier

Home > Online digistatie | Zoom voor gevorderden

Wanneer

za, 13/02/2021 - 10:30 - 12:30
Voeg toe aan kalender2021-02-13 10:30:002021-02-13 12:30:00GMT+01:00Online digistatie | Zoom voor gevorderdenIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 10.00
Reductieprijs - 7.50
Sociale prijs - 5.00
UiTPAS-kansentarief regio Gent - 2.00

Code: 21DM9265.0

Zoom biedt een aantal krachtige functies die van pas komen bij vergaderingen, lezingen of groepswerk. Met schermdeling kan je je bureaublad of specifieke programma’s tonen aan andere deelnemers. Breakout rooms stellen je in staat om de deelnemers op te delen in diverse groepen, die je als begeleider virtueel kunt bezoeken. Omdat Zoom werkt met de rollen host en co-host, kan je als host taken doorgeven aan jouw co-hosts, zoals het controleren van microfoons, het opvolgen van chatvragen of het bedienen van een poll. Inzicht in de belangrijkste settings van je Zoom-account zorgt voor een veilige meeting waarin alle benodigde functies zijn ingeschakeld.

Praktische info

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

Tim Deschaumes is stafmedewerker ICT, mediawijsheid en film bij Vormingplus. Als cinefiel verdiept hij zich vooral in filmesthetiek en filmgeschiedenis, met focus op 'art cinema' en Japanse cinema. Hij geeft ook filmintroducties en -lezingen bij de Vlaamse Dienst voor Filmcultuur, Cofib en PostX. Hij schrijft over film in De Geus en photogenie.be. Binnenkort brengt hij samen met Ive Verdoodt een website uit met teksten, stills en fragmenten over (on)bekende filmparels.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.