Online sessie | Onderhoudstips voor je smartphone, laptop of tablet

U bent hier

Home > Online sessie | Onderhoudstips voor je smartphone, laptop of tablet

In het kader van bar circular 2020 online

Wanneer

do, 26/11/2020 - 21:00 - 22:00
Voeg toe aan kalender2020-11-26 21:00:002020-11-26 22:00:00GMT+01:00Online sessie | Onderhoudstips voor je smartphone, laptop of tabletIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 20AS9263

Als alle EU-burgers hun smartphone 1 jaar langer zouden gebruiken, dan besparen we evenveel CO2 als de uitstoot van 1 miljoen auto's. Een uitdagend idee, maar hoe maak je het waar? In deze sessie krijg je praktische tips om je smartphone, tablet of laptop langer gezond te houden. Je leert hoe je toestellen beter kunt beschermen tegen schade, hoe je de batterij langer laat meegaan, welke updates je beter wel of niet doet en hoe je kunt vermijden dat je toestel trager gaat werken.

Praktische info

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen. Ondervind je problemen om in te loggen of deel te nemen? Je kan dan contact opnemen met de host van het event via een mail naar info@catapa.be

Partners

Catapa vzw
Gents MilieuFront
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Bos+
Netwerk Bewust Verbruiken

Over de begeleiding

Merijn Supply is stafmedewerker ICT bij Vormingplus MZW. Hij is verantwoordelijk voor alle programma's binnen 'Digitaal & Media'. Merijn studeerde Wijsbegeerte en Vergelijkende Cultuurwetenschappen, maar in z'n beroepsleven maakte hij zich vooral nuttig op vlak van informatica. Zijn voorkeur gaat uit naar vrije en open source software. In z'n vrije tijd sleutelt Merijn nog het liefst aan een breed arsenaal aan fietsen en hij weigert koppig om grenzen te erkennen op vlak van fietsmobiliteit. Daarnaast volgt hij de internationale actualiteit en is hij een fervent muziekliefhebber, in het bijzonder van electronica en jazz.

Deze activiteit is bijna volzet. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.