Paarse Zetel in De Krook | Charlotte van den Broeck | Online streaming

U bent hier

Home > Paarse Zetel in De Krook | Charlotte van den Broeck | Online streaming

Griet Pauwels interviewt dichter Charlotte van den Broeck

Wanneer

do, 21/01/2021 - 12:30 - 13:15
Voeg toe aan kalender2021-01-21 12:30:002021-01-21 13:15:00GMT+01:00Paarse Zetel in De Krook | Charlotte van den Broeck | Online streamingIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 21CF9066

Dit is de inschrijvingspagina voor wie online wil deelnemen. Er is ook een inschrijvingspagina voor wie het interview live wil zien (beperkt aantal plaatsen). Klik hier voor info en inschrijving.

Charlotte van den Broeck (° 1991) is een jonge Vlaamse dichter. In 2016 kreeg zij de Herman de Coninck-debuutprijs voor ‘Kameleon’. Haar tweede bundel ‘Nachtroer’ werd bekroond met de Paul Snoek-prijs.

Ook haar prozadebuut ‘Waagstukken’ kreeg veel aandacht. In dit boek vertelt zij over architecten met mislukte projecten. Door de losse hoofdstukken over verschillende projecten loopt als rode draad de vraag wat falen en mislukking betekent. Voor dit boek kreeg van den Broeck De Confituur Boekhandelsprijs.

Van den Broeck publiceerde een tijdje een literaire briefwisseling met Arnon Grunberg in de Standaard der Letteren. Een geestige uitwisseling van ideeën.  

Praktische info

Dit is de inschrijvingspagina voor wie online wil deelnemen. Er is ook een inschrijvingspagina voor wie het interview live wil zien (beperkt aantal plaatsen).
Je hebt een pc, tablet of een smartphone en goede internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.