Peter Vandermeersch

U bent hier

Home > Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch leerde natuurlijke en vegetarische voeding in eerste instantie kennen via de macrobiotiek. Daarnaast ging hij aan de slag in diverse takken van de bio-sector. Verder bestudeerde hij tal van andere gezichtspunten zoals o.a. de ayurveda, het bloedgroependieet, het rauwkostdieet en de voedselcombinaties. Hij leerde echter een nieuw, verruimend en dieper aspekt van de voeding kennen door de studie van de geschriften van vooral Heinz Grill alsook Rudolf Steiner. Om dit diepere en ziels-geestelijke aspekt van de voeding concreet te leren omzetten in de keuken, volgde hij een driejarige scholing en tal van seminaries in Italie bij Heinz Grill. In de lessen wordt dit diepere en nieuwe aspekt van de voeding levendig verbonden met de vele bestaande voedingsleren alsook de huidige wetenschappelijke kennis.

Gerelateerde vorming

  • 21/11/2019 Vegetarisch broodbeleg maken
  • 28/01/2020 Vegetarische winterseizoenskookles
  • 04/02/2020 Verrassend koken met volle granen
  • 03/03/2020 De natuurlijke vegetarische keuken
  • 17/09/2020 De natuurlijke vegetarische keuken

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons lenteaanbod op Issuu.