Poëzie lezen over troost en verlies

U bent hier

Home > Poëzie lezen over troost en verlies

Samenleessessie

Wanneer

do, 14/11/2019 - 18:00 - 19:30
Voeg toe aan kalender2019-11-14 18:00:002019-11-14 19:30:00GMT+01:00Poëzie lezen over troost en verliesVrijdagmarkt 36 9000 Gent

Waar

Poëziecentrum
Vrijdagmarkt 36
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 19CF7470

Op de sfeervolle zolder van het Poëziecentrum lezen we samen ontroerende poëzie over verlies en troost. We laten ons meevoeren door inspirerende dichters en mooie zinsneden. Omdat gedichten emoties zo goed onder woorden brengen. En omdat samen lezen en erover praten je bij andere mensen brengt.


Na deze sessie volgt er een gespreksavond met beelden en muziek. We laten enkele mensen aan het woord die, elk op hun eigen manier, thuis zijn in het thema: een therapeut, een dichteres en een gulzige poëzielezers. Aan de hand van gedichten, vragen en filmpjes gaan ze in gesprek over de relatie tussen poëzie en rouw. Muziek door Les Somnambules.  

Je kan zowel naar de samenleessessie als naar de gespreksavond komen, of naar een van beide. Meer info en inschrijven voor de gespreksavond: educatief@poeziecentrum.be 

Partners

Poëziecentrum vzw

Over de begeleiding

Eva Rousselle studeerde Filosofie en Vergelijkende Cultuurwetenschappen. Als vaste medewerker bij Vormingplus staat ze in voor het educatieve aanbod filosofie, zingeving en literatuur. Ze begeleidt al vijftien jaar filosofieleesgroepen en -cursussen. Daarnaast coördineert ze de projecten Dag van de Filosofie, Leesgroep in je bib en Komen Lezen.

Trefwoorden: Komen, Lezen
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.