Quotes | Nina Mouton - Mild ouderschap | Online streaming

U bent hier

Home > Quotes | Nina Mouton - Mild ouderschap | Online streaming

Tina De Gendt interviewt Nina Mouton

Wanneer

do, 22/10/2020 - 19:30 - 21:00
Voeg toe aan kalender2020-10-22 19:30:002020-10-22 21:00:00GMT+01:00Quotes | Nina Mouton - Mild ouderschap | Online streamingIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 5.00
UiTPAS-kansentarief regio Gent - 1.00

Code: 20AS8950

Dit is de inschrijvingspagina voor wie online wil deelnemen. Er is ook een inschrijvingspagina voor wie het interview live wil zien (beperkt aantal plaatsen) Klik hier voor info en inschrijvingen. In Mild ouderschap houdt Nina Mouton een zachtmoedig maar doortastend pleidooi voor mildheid tegenover jezelf, je kinderen en je omgeving. Ze put uit haar ervaring als moeder, vrouw en gezinspsychologe om te helpen met de zoektocht naar je moeder- of vadergevoel. Ze toont aan dat meeveren met jezelf en de kinderen, in uiteenlopende situaties, meer energie kan opleveren dan krampachtig vastklampen aan rigide regeltjes. Op die basis behandelt ze enkele licht ontvlambare gezinsthema’s zoals eten, emoties en slapen. Bibliotheek De Krook maakte naar aanleiding van dit interview een dossier over ouderschap dat je hier kan lezen.


Elke maand haalt Tina De Gendt voor Quotes een aantal opmerkelijke citaten uit een spraakmakend non-fictieboek en vraagt ze de auteur om tekst en uitleg. Tijdens een Quotes-interview stap je als publiek mee in de wereld van het boek, met de auteur als gids. 

Praktische info

Dit is de inschrijvingspagina voor wie online wil deelnemen. Er is ook een inschrijvingspagina voor wie het interview live wil zien (beperkt aantal plaatsen).
Je hebt een pc, tablet of een smartphone en goede internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

Nina Mouton is gezinspsychologe met een unieke visie op ouderschap en auteur van het populaire opvoedingsboek "mild ouderschap". Ze is een veelgevraagd spreker en vaste columniste voor Radio 1.

Tina de Gendt is historica en journalist. Haar onderzoek naar de Gentse migratiegeschiedenis resulteerde in het boek 'Turkije aan de Leie' (Lannoo, 2014), dat de basis vormde voor onder meer ‘Blijven Plakken’ (STAM) en ‘Straffe Gasten’ (MIAT).

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.