SamenLezen tijdens de Week van het Korte Verhaal

U bent hier

Home > SamenLezen tijdens de Week van het Korte Verhaal

Wanneer

wo, 20/02/2019 - 10:30 - 12:00
Voeg toe aan kalender2019-02-20 10:30:002019-02-20 12:00:00GMT+01:00SamenLezen tijdens de Week van het Korte VerhaalKon. Elisabethlaan 142 9000 Gent

Waar

Boekhandel Limerick
Kon. Elisabethlaan 142
9000 Gent

Prijzen

Gratis - 0.00

Code: 19CF6501

Tijdens De Week van het Korte Verhaal laten we je op verschillende momenten kennismaken met enkele rakende kortverhalen van zowel debutanten als van gevestigde schrijvers. We doen dit aan de hand van de samenleeswerkvorm, ontwikkeld door The Reader Organisation. Iemand leest hardop het verhaal voor en pauzeert doorheen de tekst. Het is in die pauzes dat we met elkaar in gesprek gaan over onze leesbeleving. Wat springt eruit, wat raakt je, welke beelden komen bij je op? Welke woorden werken en welke zinnen zijn onweerstaanbaar? De tekst fungeert als spiegel voor eigen gedachten en gevoelens. Door die met elkaar te delen verrijk je je lezing van het verhaal. Samen lezen is verbindend en plezierig, je ontmoet nieuwe inzichten en proeft van rijke verhalen. 

Praktische info

We verwachten je in de sfeervolle Willem Frederik Hermans-kamer van Boekhandel Limerick.

Partners

Boekhandel Limerick

Over de begeleiding

Eva Rousselle studeerde Filosofie en Vergelijkende Cultuurwetenschappen. Als vaste medewerker bij Vormingplus staat ze in voor het educatieve aanbod filosofie, zingeving en literatuur. Ze begeleidt al vijftien jaar filosofieleesgroepen en -cursussen. Daarnaast coördineert ze de projecten Dag van de Filosofie, Leesgroep in je bib en Komen Lezen.

Trefwoorden: De, Week, Van, Het, Korte, Verhaal
Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.