Slow art Roger Raveel | Online sessie

U bent hier

Home > Slow art Roger Raveel | Online sessie

Schilderijen van Roger Raveel beleven

Wanneer

za, 27/03/2021 - 10:00 - 11:30
Voeg toe aan kalender2021-03-27 10:00:002021-03-27 11:30:00GMT+01:00Slow art Roger Raveel | Online sessieIn mijn kot 9000 Gent

Waar

Thuis
In mijn kot
9000 Gent

Prijzen

Standaardprijs - 8.00
Reductieprijs - 6.00
Sociale prijs - 4.00
UiTPAS-kansentarief regio Gent - 1.60

Code: 21CF9243

Kunst kijken en onthaasten. Slow art is een manier om je waarneming te versterken en een kunstwerk grondig te bekijken. Kim neemt je mee om je blik te vertragen. We kijken samen online naar één of twee kunstwerken van Roger Raveel . We wisselen uit wat we zien en de vragen die in ons opkomen.

Slow art opent een wereld in jou. Het wordt een unieke ervaring die je zintuigen verfrist en je kijk op het kunstwerk verbreedt en verdiept.

Praktische info

Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen.
Voor de start van deze activiteit ontvang je de link en enkele tips als handleiding om in te loggen.

Partners

Bibliotheek De Krook

Over de begeleiding

BRIGITTE PATTYN °1961
Kunsteducatie en creativiteit.

Met enthousiasme voor het creatief proces wil zij een ieder actief leren vormgeven en mondig maken in het leren omgaan met beeldtaal en beeldende kunst in een actuele context. Als educatief medewerker binnen Vormingplus plant en ontwikkelt zij creatieve en beschouwende kunstcursussen, actieve museumbezoeken en projecten op maat naar kwetsbare groepen. Vanuit vorm en kleur en waarneming als instrument geeft zij nieuwe impulsen om creativiteit te begeleiden.
Brigitte genoot een opleiding ‘Monumentale Kunsten aan het Hoger St Lucas instituut te Gent en Plastische Kunsten in Brugge ’.
Bewegelijk bouwde ze een brede onderwijservaring op, daarnaast werkte Brigitte in educatieve en creatieve projecten voor museum, culturele centra. Dynamiek en speelsheid kenmerken haar begeleiding.
www.brigittepattyn.be

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.