Taalcarrousel

U bent hier

Home > Projecten > Taalcarrousel

Taalcarrousel is een intercultureel praatcafé waarbij talen worden uitgewisseld. Afwisselend spreek je Nederlands en de taal die je aan het leren bent. Dit project is een samenwerking met PCVO Het Perspectief.

Taalcarrousel Russisch - Nederlands
Taalcarrousel Russisch - Nederlands is de ontmoetingsplaats voor Russischtaligen die Nederlands spreken of aan het leren zijn en Nederlandstaligen die Russisch leren of spreken. We komen om de veertien dagen samen op zaterdagvoormiddag (10u-12u30) in Het Perspectief, Henleykaai 83, Gent.  Thema's die aan bod komen zijn vakantie, liefde, overgangsrituelen, cultuur, literatuur ... .  Wil je op de hoogte blijven van de thema's die aan bod komen? Maak je dan lid van onze Facebookgroep.

Taalcarrousel Arabisch-Nederlands
Taalcarrousel Arabisch-Nederlands is de ontmoetingsplaats voor Arabischtaligen die Nederlands spreken of aan het leren zijn en Nederlandstaligen die Arabisch leren of spreken. We focussen op de spreektaal van de Levant (Syrië, Libanon, Palestina, Jordanië). Om de veertien dagen  wordt er samengekomen op vrijdagavond (19.30u-22u) in Het huis van de Mensenrechten, nieuwenbosstraat 3, Gent. Wil je op de hoogte blijven van de thema's die aan bod komen? Maak je dan lid van onze Facebookgroep.

Subtitel: 
Intercultureel praatcafé
Periode: 
september, 2019

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.