Taalcarrousel

U bent hier

Home > Projecten > Taalcarrousel

Taalcarrousel is een intercultureel praatcafé waarbij talen worden uitgewisseld. Afwisselend spreek je Nederlands en de taal die je aan het leren bent. Dit project is een samenwerking met PCVO Het Perspectief.

Taalcarrousel Russisch - Nederlands
Taalcarrousel Russisch - Nederlands is de ontmoetingsplaats voor Russischtaligen die Nederlands spreken of aan het leren zijn en Nederlandstaligen die Russisch leren of spreken. We komen om de veertien dagen samen op zaterdagvoormiddag (10u-12u30) in het medialokaal van CVO het Perspectief (5e verdieping). Thema's die aan bod komen zijn vakantie, liefde, overgangsrituelen, cultuur, film ... We gaan ook regelmatig op uitstap met de hele groep. Via deze link vind je de data waarop Taalcarrousel Russisch-Nederlands plaatsvindt tot december 2018. Wil je op de hoogte blijven van de thema's die aan bod komen? Maak je dan lid van onze Facebookgroep.

Taalcarrousel Arabisch-Nederlands
Taalcarrousel Arabisch-Nederlands is de ontmoetingsplaats voor Arabischtaligen die Nederlands spreken of aan het leren zijn en Nederlandstaligen die Arabisch leren of spreken. We focussen op de spreektaal van de Levant (Syrië, Libanon, Palestina, Jordanië). Maandelijks wordt er samengekomen op vrijdagavond (19.30u-22u) in Gent. Via deze link vind je de data waarop Taalcarrousel Arabisch-Nederlands plaatsvindt tot december 2018. Wil je op de hoogte blijven van de thema's die aan bod komen? Maak je dan lid van onze Facebookgroep. We zijn nog op zoek naar gedreven vrijwilligers om deze Taalcarrousel mee vorm te geven. Meer info vind je in de bijlage.

Subtitel: 
Intercultureel praatcafé
Periode: 
september, 2018

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons lente aanbod op Issuu.