Vegetarisch broodbeleg maken

U bent hier

Home > Vegetarisch broodbeleg maken

Wanneer

do, 21/11/2019 - 14:00 - 17:00
Voeg toe aan kalender2019-11-21 14:00:002019-11-21 17:00:00GMT+01:00Vegetarisch broodbeleg makenBosdreef 5C 9080 Lochristi

Waar

Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof
Bosdreef 5C
9080 Lochristi

Prijzen

Standaardprijs - 27.00
Reductieprijs - 20.50
Sociale prijs - 13.50

Code: 19PW7159

We maken kleurrijke, smakelijke, hartige, zoete en vooral eenvoudige bereidingen voor op de boterham. Als basis gebruiken we onder andere tofu, kikkererwten, kwark, granen, groenten, boter en fruit. De gerechten zijn eenvoudig, geschikt voor dagelijkse consumptie en voor kinderen. Er is ook aandacht voor de kwaliteit van het brood. Zo maken we onder meer kennis met honing en zoutbrood. Met of zonder ervaring in de vegetarische keuken: iedereen is welkom.

Praktische info

Breng een schort en keukenhanddoek mee, en een doosje om op het eind iets mee naar huis te nemen. Het broodbeleg is in de deelnemersprijs inbegrepen.

Partners

De Zonnekeuken
Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof

Over de begeleiding

Peter Vandermeersch leerde natuurlijke en vegetarische voeding in eerste instantie kennen via de macrobiotiek. Daarnaast ging hij aan de slag in diverse takken van de bio-sector. Verder bestudeerde hij tal van andere gezichtspunten zoals o.a. de ayurveda, het bloedgroependieet, het rauwkostdieet en de voedselcombinaties. Hij leerde echter een nieuw, verruimend en dieper aspekt van de voeding kennen door de studie van de geschriften van vooral Heinz Grill alsook Rudolf Steiner. Om dit diepere en ziels-geestelijke aspekt van de voeding concreet te leren omzetten in de keuken, volgde hij een driejarige scholing en tal van seminaries in Italie bij Heinz Grill. In de lessen wordt dit diepere en nieuwe aspekt van de voeding levendig verbonden met de vele bestaande voedingsleren alsook de huidige wetenschappelijke kennis.

Trefwoorden: Gezond, Voeding
Deze activiteit is volzet. Als je inschrijft, kom je op de wachtlijst

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.