Vegetarische lenteseizoenskookles

U bent hier

Home > Vegetarische lenteseizoenskookles

Wanneer

ma, 20/05/2019 - 13:45 - 16:45
Voeg toe aan kalender2019-05-20 13:45:002019-05-20 16:45:00GMT+01:00Vegetarische lenteseizoenskooklesBosdreef 5C 9080 Lochristi

Waar

Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof
Bosdreef 5C
9080 Lochristi

Prijzen

Standaardprijs - 26.00
Reductieprijs - 22.00
Sociale prijs - 17.50

Code: 19PW5785

Je gaat aan de slag met de eerste nieuwe lentegroenten en hun passende bereidingswijzen. Je maakt soep, een volledig vegetarisch menu en een dessert op smaakvolle en evenwichtige wijze. Je leert nieuwe ingrediënten kennen, gebruiken en combineren. Daarnaast komt er ook een aspect van de natuurlijke keuken aan bod. De recepten zijn eenvoudig te integreren in de dagelijkse keuken en in gezinssituaties met kinderen. Deze activiteit is geschikt voor beginners maar ook voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Praktische info

Breng een schort en keukenhanddoek mee, en een doosje om op het eind iets mee naar huis te nemen. De maaltijd is in de deelnameprijs inbegrepen.

Partners

De Zonnekeuken
Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof

Over de begeleiding

Peter Vandermeersch leerde natuurlijke en vegetarische voeding in eerste instantie kennen via de macrobiotiek. Daarnaast ging hij aan de slag in diverse takken van de bio-sector. Verder bestudeerde hij tal van andere gezichtspunten zoals o.a. de ayurveda, het bloedgroependieet, het rauwkostdieet en de voedselcombinaties. Hij leerde echter een nieuw, verruimend en dieper aspekt van de voeding kennen door de studie van de geschriften van vooral Heinz Grill alsook Rudolf Steiner. Om dit diepere en ziels-geestelijke aspekt van de voeding concreet te leren omzetten in de keuken, volgde hij een driejarige scholing en tal van seminaries in Italie bij Heinz Grill. In de lessen wordt dit diepere en nieuwe aspekt van de voeding levendig verbonden met de vele bestaande voedingsleren alsook de huidige wetenschappelijke kennis.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons lente aanbod op Issuu.