Vegetarische winterseizoenskookles

U bent hier

Home > Vegetarische winterseizoenskookles

Wanneer

ma, 04/02/2019 - 13:45 - 16:45
Voeg toe aan kalender2019-02-04 13:45:002019-02-04 16:45:00GMT+01:00Vegetarische winterseizoenskooklesBosdreef 5C 9080 Lochristi

Waar

Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof
Bosdreef 5C
9080 Lochristi

Prijzen

Standaardprijs - 26.00
Reductieprijs - 22.00
Sociale prijs - 17.50

Code: 19PW5786

In deze seizoenskookles ga je zelf aan de slag met talrijke biologische groenten en vruchten van de winter. Je helpt een soep, een volledig vegetarisch menu en een dessert op een smaakvolle en evenwichtige manier klaar te maken. Je leert de ingrediënten beter kennen en gebruiken en leert ook waarom je ze gebruikt. De bereidingen en bereidingswijzen zijn eenvoudig te integreren in de dagelijkse keuken en zijn geschikt voor kinderen. We gaan telkens wat dieper in op een aspect van de natuurlijke keuken. Deze activiteit is geschikt voor zowel beginners als voor wie al wat thuis is in de natuurlijke keuken.

Praktische info

Breng een schort en keukenhanddoek mee, en een doosje om op het eind iets mee naar huis te nemen. Maaltijd is in de deelnameprijs inbegrepen.

Partners

De Zonnekeuken
Lokaal Dienstencentrum 't Fazantenhof

Over de begeleiding

Peter Vandermeersch leerde natuurlijke en vegetarische voeding in eerste instantie kennen via de macrobiotiek. Daarnaast ging hij aan de slag in diverse takken van de bio-sector. Verder bestudeerde hij tal van andere gezichtspunten zoals o.a. de ayurveda, het bloedgroependieet, het rauwkostdieet en de voedselcombinaties. Hij leerde echter een nieuw, verruimend en dieper aspekt van de voeding kennen door de studie van de geschriften van vooral Heinz Grill alsook Rudolf Steiner. Om dit diepere en ziels-geestelijke aspekt van de voeding concreet te leren omzetten in de keuken, volgde hij een driejarige scholing en tal van seminaries in Italie bij Heinz Grill. In de lessen wordt dit diepere en nieuwe aspekt van de voeding levendig verbonden met de vele bestaande voedingsleren alsook de huidige wetenschappelijke kennis.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar

Schrijf je in!

You must have Javascript enabled to use this form.

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.