Vitamine T

U bent hier

Home > Vitamine T

Vitamine T - Inspiratie voor de toekomst

 

Wat als we de coronacrisis aangrijpen als kans om na te denken over een andere toekomst? 

Vitamine T is een project van 13 Vormingplussen, actief in Vlaanderen en Brussel.
Tussen oktober en april hebben we een reeks inspirerende online events voor jou in petto. Een boost voor een hoopvolle toekomst, zeg maar. Verwacht je aan boeiende online lezingen, met elke maand een spreker van formaat. 

 

OKTOBER

Donderdag 22 oktober, van 20u-21.30u
Bleri Leshi - Over een solidaire en zorgzame toekomst (online lezing)
We gaan met Bleri Lleshi in gesprek over de maatschappelijke kwetsbaarheid in onze samenleving en over hoe het anders kan. De politiek filosoof-auteur-docent-jongerenwerker-DJ vraagt zich luidop af of we echt terug willen naar het oude ‘normaal’ van besparen in de sociale zekerheid, de zorg, het onderwijs, cultuur, en het fiscaal pamperen van de superrijken. Corona heeft een aantal problemen scherpgesteld, maar heeft ook duidelijk gemaakt dat de mens sociaal, solidair en zorgzaam is. Laten we de crisis aangrijpen voor positieve verandering!

Straathoekwerker Filp Keymeulen is interviewer van dienst. Hij wordt dagelijks geconfronteerd met de meest kwetsbare realiteit van Brussel.
​Visual storyteller Els Vrints capteert tijdens het gesprek de kerngedachten treffend in beeld.


5 euro
Info en inschrijven

Meer info: neem een kijkje op de website van Vitamine T of like de facebookpagina. 

 

Naast de online avond met Bleri Lleshi op 22/10 voorzien wij in regio Gent-Eeklo nog extra activiteiten rond het thema 'maatschappelijke kwetsbaarheid'.

Meer info binnenkort hier. 

 

 

 

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.