Warm je aan onze wintertips

U bent hier

Home > Nieuws > Warm je aan onze wintertips

Zullen we deze winter met rode kaken op bevroren ijs schaatsen? Of blijven we terrassen alsof die recordzomer nooit geëindigd is? De enige zekerheid van komend seizoen, is dat je nieuwe agenda niet lang leeg zal blijven dankzij ons uitgebreide en diverse aanbod. Lees het pas verschenen wintertijdschrift digitaal om het helemaal uit te pluizen.

Maak kennis met covermodel Kim Rau, ontdek welke samenwerkingen we aangaan met het STAM en Museum Dr. Guislain en wat culturele ontmoetingsgroep Dzjambo voor haar deelnemers en vrijwilligers betekent. Ook tijdens de Jeugdboekenmaand zijn we actief met een aanbod voor volwassenen en in de Week van het Korte Verhaal organiseren we drie sessies SamenLezen. Noteer alvast deze twee data in je agenda: Dag van de Filosofie 2019, dat op zaterdag 6 april 2019 rond het thema Ik stuntel, dus ik ben zal draaien, en Internationale Vrouwendag op vrijdag 8 maart 2019, met als titel en focus Women Talk

Naast deze projecten vind je nog een heel pakket aan boeiende leerlijnen, uitdagende lezingen, tegensprekelijk debat, verrijkende uitstappen, activiteiten en cursussen waaruit jij kan kiezen. Het volledige aanbod vind je hier. We hopen je als deelnemer, vrijwilliger of begeleider op een aantal ervan te mogen verwelkomen. In T-shirt of stevig ingeduffeld. 

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons winteraanbod op Issuu.