Zomeren met Vormingplus

Home > Zomeren met Vormingplus

Wil je eindelijk eens van die vakantiestress af? Weg van het oneindige aanschuiven op luchthavens of autosnelwegen? Weg van de overvolle toeristenstranden en –zwembaden waar andermans handdoek je favoriete plekje bezet houdt? Van de niet-gevonden rust op door lawaaierige landgenoten bezette bergtoppen? Of van de kinderen die voortdurend van alles willen terwijl jij gewoon tot rust wil komen? 

Misschien kan Vormingplus wel iets voor jou betekenen. 
Laat dan die schreeuwerige toeristische websites voor wat ze zijn, zet je knus in je fauteuil, blader op jouw gewenste tempo door ons tijdschrift en ontdek. Wij maken graag tijd voor jou zodat je in alle rust je innerlijke mens kan versterken. Tijd om die boeiende dingen te doen waar je drukke agenda geen plaats voor had. 

Heb je zin om te zennen deze zomer? Mindful te worden? Je creatieve leven te voeden
Of trek je er liever op uit om kennis te maken met andere culturen? Congo in Brussel, Turkije aan de Leie, de Joodse gemeenschap in Antwerpen? Het kan allemaal. Verken je Gent graag eens op literaire wijze? Of ontdek je liever de buurt van Ledeberg of de windturbines in de Gentse haven? Misschien wil jij deze zomer eerder iets leren over duurzaam bouwen, je eigen elektrospel ontwikkelen of een ecologische moestuin aanleggen

Of misschien wil je wel helemaal niets. Dat kan ook. Ga dan in dit tijdschrift op zoek naar heerlijke witruimtes om bij weg te dromen. 

Het team van Vormingplus Gent-Eeklo wenst je een fijne zomer!

 

Lees het nieuwe nummer nu al online. In Bibliotheek De Krook, de Gentse filialen, alle bibliotheken in de regio of bij Vormingplus kun je ook een papieren versie bemachtigen.  

Omdat Vormingplus Gent-Eeklo veel belang hecht aan wat jullie vinden en denken over maatschappelijke thema's, het aanbod en onze talrijke projecten, maken we veel ruimte vrij in het tijdschrift om cursisten, deelnemers, vrijwilligers, begeleiders, partners en sprekers aan het woord te laten. Heb jij een bijzondere herinnering aan een activiteit of iets anders te vertellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wie weet zetten we jou in één van de volgende edities in de kijker. 

 

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons zomeraanbod op Issuu. 

Goed om weten (nieuwsbrief)

You must have Javascript enabled to use this form.