Zoom in op ons winteraanbod

U bent hier

Home > Nieuws > Zoom in op ons winteraanbod

De winter kondigt zich aan. Donkere dagen met als lichtpuntjes gezellig samenzijn, lekker eten en hartverwarmende wensen. We trappen het nieuwe jaar graag af met alweer een resem aan boeiende activiteiten. Voor denkers, doeners, dromers, meerwaardezoekers, vrijwilligers en wereldburgers die ook in 2018 leergierig in het leven willen staan.

Lees in het wintertijdschrift alles over het participatieve project Kerk in het midden en de herbestemming van de kerk van Overslag. Blader door naar de activiteiten die kaderen in het Vredesjaar 2018 als Ban de bom, het panelgesprek en de lezing rond Eritrese vluchtelingen. En ontdek hoe Johanna Louwagie, een van de deelnemers aan het PARKILI-project, bergen heeft verzet voor Parkinson. Ook vrijwilligers en leden van een vereniging komen aan hun trekken met een uiteenlopend vormingsaanbod

Het wintertijdschrift kun je hier online lezen. In Bibliotheek De Krook, de Gentse bibliotheekfilialen, alle bibliotheken in de regio of bij Vormingplus kun je ook een papieren versie bemachtigen.  

Wist je trouwens dat je met je UiTPAS Gent en vanaf januari 2018 ook UiTPAS Merelbeke en Destelbergen bij Vormingplus Gent-Eeklo terechtkan? Je spaart niet alleen punten bij je inschrijvingen, in ruil voor je gespaarde punten neem je gratis of met korting deel aan heel wat activiteiten. De volledige selectie vind je hier.  

Omdat Vormingplus Gent-Eeklo veel belang hecht aan wat jij vindt en denkt over maatschappelijke thema's, het aanbod en onze talrijke projecten, maken we veel ruimte vrij in het tijdschrift om cursisten, deelnemers, vrijwilligers, begeleiders, partners en sprekers aan het woord te laten. Heb jij een bijzondere herinnering aan een activiteit of iets anders te vertellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wie weet zetten we jou in één van de volgende edities in de kijker. 

Het team van Vormingplus Gent-Eeklo wenst je nu al een fijne kerst en een voorspoedig 2018!

Tijdschrift Vormingplus

Bekijk ons herfstaanbod op Issuu.